Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Честитки до беровскиот бодибилдер Васко Мамучевски за постигнување на врвни резултати

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

16
Октомври
2019

 

Беровскиот бодибилдер Васко Мамучевски, продолжува со постигнувањето на врвни резултати, на државни но и во меѓународни рамки.

Така, изминатиот период се стекна со титулата апсолутен шампион во боди билдинг на Македонија, на натпреварот кој се одржа во сала ,, Расадник”, во Скопје.

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Честитки до беровскиот бодибилдер Васко Мамучевски за постигнување на врвни резултати

 

Покана за состанок во врска со промена на предвидената локација за претоварна станица за комунален отпад

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Октомври
2019

Се известуваат сите заинтересирани граѓани од Општина Берово, дека, на ден 17.10.2019 година (четврток), во салата на Општина Берово, со почеток во 11:30 часот, ќе се одржи состанок со претставници од Министерството за животна среднина, Европска делегација и претставници од Општина Берово, во врска со промена на локацијата за претоварна станица за комунален отпад од општините Берово и Пехчево.

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Покана за состанок во врска со промена на предвидената локација за претоварна станица за комунален отпад

 

Етно состав ,,ВЕЗ" со свој концерт во Бизнис инкубатор во Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Октомври
2019

Во рамките на активностите од областа на културата, вечева, во Бизнис инкубаторот во Берово, со препознатлив ритам и карактеристична нерамноделност, свој концерт одржа етно составот ,,ВЕЗ" од Штип.

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Етно состав ,,ВЕЗ" со свој концерт во Бизнис инкубатор во Берово

   

Берово го празнува 11 Октомври, Денот на востанието и ден на борецот

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

11
Октомври
2019

Берово го прзазнува 11 Октомври, Ден на народното востание и ден на борецот.

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Берово го празнува 11 Октомври, Денот на востанието и ден на борецот

 

Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, по повод 11 Октомври- Денот на народното востание

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

11
Октомври
2019

Почитувани граѓани,

Нека ни е честит 11 Октомври, денот на востанието, симбол на македонската борба за слобода и да им оддадеме заслужена почит и благодарност на сите храбри борци и учесници во народно-ослободителното востание, кои се вградиле во темелите на македонската државност.

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, по повод 11 Октомври- Денот на народното востание

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии