Насловна Актуелно Вести Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во Ратево

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во Ратево

 

Врз основа на добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи Берово ги известува граѓаните на општина Берово дека поради зафати во дистрибутивната мрежа, на ден 13.03.2018 година во времето од 10,30 до 15,30 часот без струја ќе останат дел од корисниците на с.Ратево.

 

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии