Насловна Актуелно Вести Одиграно шестото коло од РСИ

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Одиграно шестото коло од РСИ

Шестото коло се одигра на 12.03 (понеделник ) со почеток во 18 часот со следниве резултати :

18.00 ч Основен Суд -Здружение на приватни фирми 1-5

18.30 ч Фагус – Мвр 0-0

19.00 ч Општина Берово-Шумско Стопанство 3-0 (службено)

19.30 ч Јпкр Услуга-Жито Малеш 2-5

20.00 ч Гранична полиција- Арм 0-4

Седмото коле се игра на 15.03 (четврток ) со почеток во 18 часот со следниве натпревари

18.00 ч Шумско Стопанство - Јпкр Услуга

18.30 ч Мвр- Општина Берово

19.00 ч Здружение на приватни фирми- Фагус

19.30 ч Гранична полиција- Основен Суд

20.00 ч Жито Малеш - Арм
 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии