Насловна Актуелно Вести Во вторник ќе се одржи традиционалниот маскенбал

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Во вторник ќе се одржи традиционалниот маскенбал

Поради неповолните временски услови во неделата на 01 април, Детската градинка од Берово ги известува сите родители, роднини и граѓани на општината дека традиционалниот маскенбал ќе се одржи во вторник (10 април) кога ќе продефилираат дечињата од сите групи од градинката во Берово како и од клоновите од населените места во општината.

Дефилето на маски ќе започне во 10:00 од пред градинката во Берово и ќе се движи кон плоштадот каде ќе има пригодна приредба со музика и претставување на сите групи претставувајќи ја детската креативност и хероите и идолите кои ќе ги претставуваат.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии