Насловна Актуелно Вести Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во делови од Берово и населените места

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во делови од Берово и населените места

Врз основа на добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи Берово ги известува граѓаните на општинa Берово дека поради зафати во дистрибутивната мрежа, на ден 27.04.2018 година во времето од 12,00 до 13,00 часот без ел.енергија ќе остане дел од викенд населбата Суви Лаки и (дел од ул.Балканска, дел од Јуриј Гагарин и дел од ул. Братство и Единство)град Берово, и во времето од 10,00 до 15,30 часот без ел.енергија ќе остане дел од с.Владимирово.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии