Насловна Актуелно Вести Организиран дочек на Нова година, на плоштадот ,,Димитар Беровски”во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Организиран дочек на Нова година, на плоштадот ,,Димитар Беровски”во Берово

 

Вечерва, повелете заеднички да ја испратиме старата и да ја дочекаме Новата Година на плоштадот ,,Димитар Беровскиво Берово.

 

 

За сите присутни на плоштадот, ќе следува освежување, а за забавата ќе се погижи оркестар ,,Уска кан”.

Прославата ќе започне во 23:00 часот, а неизоставен ден од забавата, ќе биде огнометот, кој ќе биде пуштен точно на полноќ.

Покровител на вечерта е општествено одговорна фирма ,,Зегин хелти фуд

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии