Насловна Актуелно Вести Општина Берово, Ви посакува среќна и успешна 2019 година

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Општина Берово, Ви посакува среќна и успешна 2019 година

 

На сите граѓани на Општина Берово, Ви ја честитам Новата година и претстојните празници. Здравје, среќа и бериќет да Ве следат во секој миг и со добра мисла да ги постигнете сите зацртани цели.

Заеднички во Новата година, да продолжме да ги практикуваме и унапредуваме сите позитивни вредности како почитта, љубовта, поддршката,толеранцијата и секојдневно заеднички да се унапредуваме.

Заеднички можеме да го унапредиме општествениот процес а со тоа да делуваме во унапредвување на општината и државата.

Заедно со Вас  и вашите идеи, да продолжиме да ја градиме Општина Берово и во 2019 година.

Ви посакувам среќна и успешна Нова 2019 година.

Општина Берово

Градоначалник

Звонко Пекевски


 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии