Насловна Актуелно Вести Информација за асфалтирање на државниот пат Берово-граничен премин Клепало

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Информација за асфалтирање на државниот пат Берово-граничен премин Клепало

Ве информираме дека, асфалтирањето на државниот пат Берово- граничен премин Клепало, продолжува утре среда (10.7.2019).

 

Ќе се асфалтира, во периодот од  12:00 до 16:00 часот и наредните неколку денови до завршување со асфалтирањето, сообраќајот во овој период  ќе биде забранет.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии