Насловна Актуелно Вести Информација за заинтересирани правни лица за вршење на дејност за врeме на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Информација за заинтересирани правни лица за вршење на дејност за врeме на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година

 

Ве известуваме дека поради ограничениот простор и големиот интерес за вршење на дејност, за време на одржувањето на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година, краен рок за пријавување на вршители на дејност (поставување на штандови со скара и шанкови) е 16.08.2019 година (петок).

 

Краен рок за плаќање за закупениот простор е до 20.08.2019 година (вторник).

Доколку сте заинтересирании за вршење на било каква дејност за време на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година (23-28 август), потребно е да се јавите во просториите на Општина Берово во временскиот период од 07:30 до 15:30 часот или на телефонскиот број 033/471-057.

Сите кои ќе се јават после наведениот период (16.08.2019 година-петок), нема да имаат можност да вршат дејност за време на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година.

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии