Насловна Актуелно Вести Концерт на Воениот оркестар на АРМ за првпат во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Концерт на Воениот оркестар на АРМ за првпат во Берово

За првпат на територијата на Општина Берово, по повод 20 години од постоењето на Армијата на Република Македонија, на плоштадот „Димитар Беровски“ во Берово ќе се одржи концерт на Воениот оркестар на АРМ.

Концертот во организација на Општина Берово ќе се одржи на 07 јуни 2012 година (четврток), со почеток во 20 часот.

Воениот оркестар во репертоарот на композиции ќе ја промовира и химната на Арм и новите фанфари.


 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии