Насловна Актуелно Вести ПРЕДЛОГ - ПРОЕКТ Фонд за микро-проекти на БИМ -ФВ

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

ПРЕДЛОГ - ПРОЕКТ Фонд за микро-проекти на БИМ -ФВ

ПРЕДЛОГ - ПРОЕКТ Фонд за микро-проекти на БИМ -ФВ 2012

Форма на Предлог-проектот може да го симнете ТУКА

Форма на Предлог-буџетот може да го симнете ТУКА


 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии