Јавни набавки

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

Јавни набавки

Годишен план за јавни набавки во 2018 година на ЕЛС Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
Февруари
2018


LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Годишен план за јавни набавки во 2018 година на ЕЛС Општина Берово

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-551/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

15
Февруари
2018

“Поправка и сервисирање (одржување) на возилата на Општина Берово и набавка на резервни делови, гуми и друг потрошен материјал за истите”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-551/2018

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-525/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

15
Февруари
2018

“Услуги за привремени вработувања“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-525/2018

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-404/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Февруари
2018

“Набавка и испорака на материјали за одржување на улично осветлување за потребите на Општина Берово”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-404/2018

 

Општина Берово објави тендер за реализација на проект “Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Март
2017

Проект: „Градење на инфраструктура за одржлив развој на туризмот“

Тендер: „Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

Референтен број: CB006.1.21.207-01/Works/PP1

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Општина Берово објави тендер за реализација на проект “Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии