Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
1 Берово го одбележува светскиот ден на книгата Administrator 101
2 ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА КНИГАТА Administrator 104
3 Се поставува улично осветлување во населба Абланица Administrator 705
4 Градоначалникот Пекевски оствари работна средба со Заменик министерот Макрадули Administrator 548
5 Започнаа активностите за реконструкција на ул.,, Јане Сандански” во Берово Administrator 785
6 Општина Берово, континуирано спроведува активности за подобрување на комуналните услуги за граѓаните Administrator 242
7 Одржан работен состанок на тема ,,Безбеден интернет, безбедни ученици” Administrator 211
8 Берово доби модерен градски пазар Administrator 946
9 Почнува со работа новоизградениот зелен пазар во Берово Administrator 1118
10 Интерактивните табли ги заменуваат кредите и зелените табли во ОСУ,,Ацо Русковски” Administrator 359
11 Учениците од ООУ,,Дедо Иљо Малешевски” имаа работилница за борба против никотизмот Administrator 211
12 Започна реконструкцијата на ул. ,,Гоце Делчев” во с. Русиново Administrator 352
13 Се спроведува пролетна акција за засадување дрвја на јавни површини во Берово Administrator 235
14 Во пресрет на туристичката сезона, општината спроведува акции за подобрување на сликата на градот Administrator 364
15 Решенија за формирање на Избирачки одбори Administrator 37
16 Средба на беровскиот Градоначалник со Амбасадорот на Република Бугарија Administrator 136
17 Градоначалникот оствари прием на средоншколците кои посетија образовен форум во Варна Administrator 182
18 Известување за имплементација на проект ,,Младинска картичка‘’ Administrator 130
19 Оглас за запишување на ученици во ОСУ,,Ацо Русковски” во Берово во прва година за учебната 2019/2020 година Administrator 1056
20 Берово го одбележува Меѓународниот ден на Ромите Administrator 338

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии