Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
1 Се оградува училишниот двор на ООУ,,Никола Петров Русински" во с. Русиново Administrator 62
2 Се подобрува патната инфраструктура во с. Ратево Administrator 174
3 Викендот во Берово се одржа велосипедска спортска авантура Administrator 22
4 Градоначалникот и советниците од беровскиот совет следат обука за финансиски извештаи на единиците на локалната самоуправа и нивна анализа Administrator 25
5 Во беровско Митрашинци се одбележува 76 годишнината од формирањето на 50 тата НО Дивизија Administrator 123
6 Одржан иницијален состанок за придвижување на состојбите за отварање на граничниот премин Клепало Administrator 219
7 Голем интерес кај граѓаните за дирекна средба со Градоначалникот Administrator 293
8 Општина Берово ќе субвенционира стерилизација на 30 регистрирани кучиња женки Administrator 172
9 Известување за средба на Градоначалникот на општина Берово со граѓаните Administrator 379
10 Советот на општина Берово, денеска ја одржа 39- тата Седница Administrator 183
11 Уредена дворната површина кај комплексот стара гимназија Administrator 378
12 Во Берово е оджана, 16-тата Седница на Совет за развој на источно-плански регион Administrator 268
13 Одржан состанок со ангажираните невработени лица преку Програмата општинско корисна работа Administrator 249
14 Паркинг просторот, кај детската градинка ,,23 Август” во Берово, конечно ќе блесне во ново руво, целосно реконструиран Administrator 391
15 Општинскиот просветен инспектор на увид во училиштата, во пресрет на учебната година Administrator 267
16 Локалниот пат Студенец- с. Двориште, исчистен од вегетација Administrator 138
17 Основните и средното училиште во Берово, се подготвени за почеток на учебната година со физичко присуство Administrator 30
18 КОНКУРС бр. 01/2020 за доделување на месечна стипендија на 10 талентирани ученици во ОСУ„Ацо Русковски“ – Берово Administrator 847
19 Среќен почеток во градинка, со желби за добро здравје на сите- посака Пекевски на дечињата, родителите, воспитувачите и негувателите Administrator 131
20 Берово го празнува 8 – ми септември, Денот на независноста Administrator 232

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии