Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
1 Во тек е промена на столаријата на општинската зграда и културниот дом во Берово
2 Зона 30, одбележана со успорувачи пред ООУ,,Дедо Иљо Малешевски”
3 Ограден детскиот парк на ул.Партизанска” во Берово
4 Градоначалникот Пекевски и Претседателот на Совет, Матеничарски, ги презентираа мерките предвидени во Буџетот на Општина Берово за 2020 година, пред пензионерите
5 Јавен повик за учество на Работнички спортски игри во мал фудбал 2020 год.
6 Горан Вангелов, прв до светиот крст во Берово
7 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА КАРНЕВАЛ ,,РАТЕВСКИ БАМБУРЦИ"
8 Обуки за ангажираните лица на проектот за Општинско корисна работа
9 ,,Врба” на 23 јануари, премиерно во Берово
10 Ј А В Е Н П О В И К за субвенционирање на трошоци за комунални услуги
11 Калта од улицата ,,Прохор Пчињски" во Берово, заменета со бехатон плочки
12 Нови мерки за социјална заштита во Буџетот на општина Берово за 2020 година, повеќе пари за граѓаните од општинскиот буџет
13 Берово доби проектна документација за ул.,,Белградска” и Локален пат Берово- Црвен Брег- Абланица, преку грант од Светска Банка
14 Градоначалникот Пекевски, во посета на првото родено дете во општина Берово
15 Градоначалникот Пекевски, присуствуваше на ,,Пензионерска божиќна средба”
16 Барање за добивање Б-интегрирана еколошка дозвола
17 Градоначалникот оствари предновогодишни средби со повеќе претставници од институции и организации од Берово
18 Новогодишни честитки од децата од детската градинка и основното училиште за Општина Берово
19 Божиќна честитка од Градоначалникот Пекевски
20 Советникот Гриовски, го донираше својот последен паушал од 2019 година за хуманитарни цели

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии