Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
101 Советот на Општина Берово, денеска ја одржа својата 24-та Седница Administrator 302
102 Промоција на Берово и Пехчево како туристички дестинации Administrator 124
103 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во Ратево Administrator 93
104 Тендерска постапка за реконструкција на дел од коритото на реката Брегалница во Берово, изградба на тротоар и осветлување Референтен број: CB006.2.12.120 - PP2 / TP1 Administrator 627
105 Берoвo го празнува 8 – ми септември, Денот на Независноста Administrator 404
106 ПСК ,,Сосна" од Берово уредува планинарска патека на планината Огражден Administrator 550
107 Во петок ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во делови од Берово Administrator 595
108 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во дел од населените места во Општина Берово Administrator 472
109 Училишното ѕвонче го означи почетокот на новата учебна година во ООУ ,,Никола Петров Русински” Administrator 611
110 Известување Administrator 226
111 Одекна првото училишно ѕвонче во ООУ,,Дедо Иљо Малешевски" Administrator 479
112 Среќна и успешна нова учебна и воспитна година Administrator 262
113 Благодарност до сите кои придонесоа за успешна реализација на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година Administrator 570
114 Општина Берово набави половно возило за собирање на смет Administrator 530
115 Земјоделци од с. Двориште добија картички за зелена нафта Administrator 269
116 Во с. Митрашинци доделени картички за зелена нафта на земјоделците Administrator 576
117 Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, со честитка за Голема Богородица Administrator 300
118 Иван и Ангел го заокружија 11 издание на ЕТНО ПЛОШАД ФЕСТИВАЛ во Берово Administrator 577
119 Општествено одговорна компанија ЗЕГИН, со голема хуманост за беровчани Administrator 320
120 Спектакуларен настап на балканската мега ѕвезда Џенан Лончаревиќ во Берово Administrator 358

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии