Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
141 Малешевските ѕвончиња, БЕНИ И Нонстоп и ESCAPE BAND на четвртата фестивалска вечер на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година 26.08.2019 година Administrator 294
142 СИНТЕЗИС, 2 БОНА и ТХЕ ШТЕКИЦА на втората фестивалска вечер од ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 Administrator 399
143 ЈАВЕН ПОВИК за „крајни корисници“ за користење на услугите од проектот „Од акција до еднакви можности“ Administrator 454
144 ЈАВEН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа за проект “Од акција до еднакви можности” Administrator 443
145 Берово најавува одлична забава за време на Етно Плоштад Фестивалот Administrator 1974
146 Нова подлога на игралиштето во кругот на ООУ,,Дедо Иљо Малешевски” во Берово Administrator 893
147 Демант од Општина Берово повод наводите изнесени од Здружението на граѓани „ПСК Малешевска Корија“ Administrator 459
148 Закажана 22-рата Седница на Совет на Општина Берово Administrator 281
149 Потпишани договорите за финансирање на невладини организации за 2019 година Administrator 393
150 Информација за заинтересирани правни лица за вршење на дејност за врeме на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година Administrator 478
151 Последен повик за пријавување за учество на саемот на традиционални производи “Малешевијата на дланка“ 2019 Administrator 319
152 Во рамки на локалните акциски планови за Ромите, поставена гумена подлога под детските реквизити во паркот во Берово Administrator 706
153 По вторпат во Берово се организира Streetball турнир Administrator 685
154 Скопска Пивара донираше летниковец за Беровчани Administrator 777
155 Известување за истовар на огревно дрво на јавна површина Administrator 134
156 Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа Administrator 646
157 Во Владимирово се реализираат 7-те Владимирски илинденски средби Administrator 405
158 Делегација од Општина Берово присуствува на чествувањата за ИЛИНДЕН на Мечкин Камен Administrator 987
159 Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, за празникот ИЛИНДЕН Administrator 173
160 Исчистена депонијата за градежен отпад на Црвен Брег во Берово Administrator 449

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии