Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
161 Во рамки на локалните акциски планови за Ромите, поставена гумена подлога под детските реквизити во паркот во Берово Administrator 721
162 По вторпат во Берово се организира Streetball турнир Administrator 705
163 Скопска Пивара донираше летниковец за Беровчани Administrator 783
164 Известување за истовар на огревно дрво на јавна површина Administrator 134
165 Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа Administrator 646
166 Во Владимирово се реализираат 7-те Владимирски илинденски средби Administrator 407
167 Делегација од Општина Берово присуствува на чествувањата за ИЛИНДЕН на Мечкин Камен Administrator 1001
168 Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, за празникот ИЛИНДЕН Administrator 173
169 Исчистена депонијата за градежен отпад на Црвен Брег во Берово Administrator 453
170 Покана за саемот на традиционални производи “Малешевијата на дланка“ 2019 Administrator 847
171 БЛАГОДАРНОСТ ЗА ПОКАЖАНАТА ГРИЖА, ХРАБРОСТ И ПОЖРТВУВАНОСТ во совладување на огнената стихија во социјалната зграда во Берово Administrator 1731
172 Интернационален музички камп на беровски таленти и американски студенти Administrator 303
173 Ќе се гради улица ,,Прохор Пчињски” во Берово Administrator 468
174 Со одговорни деца градиме поубаво општество за сите Децата од ул,,11 Октомври” и ул,,Гоце Делчев” во Берово, позитивен пример за ЕКО дејствување Administrator 444
175 11 градоначалници потпишаа договор со Министерот за локална самоуправа, за тековно работење на Источниот регион Administrator 250
176 Се тампонира полскиот пат помеѓу с.Робово и с.Мачево Administrator 279
177 Градоначалникот Пекевски, оствари средба со сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки Administrator 151
178 Известување за користење на годишен одмор на Градоначалникот на Општина Берово Administrator 479
179 Општина Берово, го најавува големиот ЕТНО Плоштад Фестивал 2019 Administrator 4821
180 Под мотото ,,Твоето незнаење, чини живот”, во Берово, одржано предавање за прва помош на патиштата Administrator 725

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии