Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
181 Потпишан договорот за имплементирање на проектот за уредување на коритото на река Брегалница Administrator 253
182 Општина Берово изврши заловување на кучиња скитници Administrator 358
183 Ормански поток исчистен од наносен материјал Administrator 229
184 Берово на мета на туристи од Малта Administrator 378
185 Двориште ќе добие водовод Administrator 1152
186 Се поблиску, отварањето на граничниот премин Клепало Administrator 509
187 Се асфалтира улица ,,Моша Пијаде” во Берово Administrator 433
188 Утре Советот на Општина Берово ќе ја одржи 21 та Седница Administrator 199
189 Започна рехабилитацијата на патниот правец Берово- Виница Во официјална посета на Берово, Министерот Сугаревски и Директорот Китанов Administrator 257
190 Информација за асфалтирање на државниот пат Берово-граничен премин Клепало Administrator 316
191 Одговор по неоснованите обвинувања на фејсбук профилот на еден од Управителите на ДИК,, Фагус" ДООЕЛ Пехчево Administrator 796
192 Известување за спроведување на акција за откривање на крадците на струја на територијата на Општина Берово Administrator 261
193 Потпишан договорот за,,Изградба на пешачка патека на река Брегалница” Administrator 669
194 Јавен повик за поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на Источен плански регион како туристичка дестинација Administrator 318
195 Берово се вклучи во програмата Европа за граѓаните Administrator 231
196 Информација за асфалтирање на државниот пат Берово-граничен премин Клепало Administrator 352
197 Утревечер ќе се врши теристичка дезинсекција Administrator 272
198 ЈАВЕН ПОВИK за доделување на општински награди и признанија и прогласување на Почесен граѓанин на Општина Берово Administrator 620
199 Информација за асфалтирање на државниот пат Берово-граничен премин Клепало Administrator 1690
200 Се чисти каналот на ул ,,23 Август” во Берово Administrator 300

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии