Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
21 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА УЧЕСТВУВАЈ ВО ДОНЕСУВАЊЕТО НА ОДЛУКИТЕ НА ЛОКАЛНО НИВО Administrator 1139
22 ТППЕ Берово доби нов пристапен пат за итната служба Administrator 132
23 Ја продлабочуваме меѓународната соработка со Република Словенија Administrator 1779
24 Надградба на улици во село Двориште, во Општина Берово Administrator 134
25 Upgrading of streets in village Dvoriste, in Municipality of Berovo Administrator 121
26 ЈПКР,,Услуга” Берово, набави кипер, за подобрување на комуналните услуги Administrator 544
27 Се оградува дворот на детската градинка во Берово Administrator 412
28 Се решава долгогодишниот проблем со урбанизација на селата: Владимирово, Русиново, Ратево и Двориште Administrator 540
29 Средба на Градоначалникот на Општина Берово, со жителите од с. Ратево Administrator 413
30 Градоначалникот Пекевски оствари средба за истакнување на приоритетите на Ромската заедница Administrator 372
31 Еден од најуспешните македонски играни филмови „Исцелител“ ќе се прикаже во Берово, во четврток на 28 ноември во 19:00 часот Administrator 569
32 Градоначалникот Пекевски оствари средба со жителите од ул. ,,7” Administrator 533
33 ООУ,,Никола Петров Русински" го одбележува патрониот празник Administrator 721
34 Средба на беровскиот градоначалник со Амбасадорот на Република Бугарија Administrator 405
35 Потпишан договорот за изградба на пешачка патека и заштитна ограда на река Брегалница Administrator 633
36 По повод ,,Светскиот ден на детето” , Градоначалникот Звонко Пекевски ги посети дечињата од детската градинка ,,23 Август” во Берово. Administrator 854
37 Градоначалникот Пекевски на средба со жителите во с. Двориште Administrator 270
38 Берово ја одбележува Неделата за грижа на стари лица Administrator 287
39 Градоначалникот Звонко Пекевски, посети дел од подрачните училишта на ООУ,,Дедо Иљо Малешевски” Administrator 590
40 Втора фаза во изградбата на улица „Прохор Пчињски“. Ги решаваме проблемите на ромското население Administrator 188

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии