Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2001 Одиграно второто коло од РСИ 2013 Administrator 1125
2002 Поставен камен темелник за изградба на минаре во склоп на градската џамија во Берово Administrator 894
2003 Започнаа работничките спортски игри во мал фудбал помеѓу институциите од Берово Administrator 1262
2004 Институциите од Берово на турнир во мал фудбал Administrator 1107
2005 Промовиран проектот „Намалување на јаглеродниот диоксид преку замена на фосилно гориво со биомаса - дрвен отпад“ Administrator 1798
2006 Ратевските Бамбурци го растераа злото Administrator 30817
2007 ЈПКР „Услуга“ - Берово подари канти за отпадоци на своите најредовни подмирувачи на сметки Administrator 1461
2008 Осветени водите на река Брегалница во Берово Administrator 2855
2009 Во недела ќе се одржи ратевскиот карневал „Бамбурци“ Administrator 2282
2010 Вредносен ваучер за првороденото дете во 2013 година во Општина Берово Administrator 1104
2011 Претседателот Иванов и дипломатскиот кор во посета на Берово Administrator 2113
2012 Започнува реконструкцијата и надградбата на кеј на река Брегалница во Берово Administrator 1646
2013 Традиционален Божиќен ручек на Градоначалникот со стопанствениците од Општина Берово Administrator 823
2014 Плоштадот „Димитар Беровски“ беше центар на дочекот на Новата година во Берово Administrator 2816
2015 Градоначалникот ги посети децата од Групниот дом и Дневниот центар во Берово Administrator 810
2016 Среќни новогодишни и божиќни празници Administrator 562
2017 Дочек на Новата Година на плоштадот во Берово Administrator 899
2018 Најмалите жители на Општина Берово ни посакаа Среќна Нова Година Administrator 852
2019 Започна пробното екстерно проверување во ОУ ,,Никола Петров – Русински“ Administrator 1595
2020 Индиски бизнисмени заинтересирани за инвестирање во Општина Берово Administrator 2120

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии