Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2021 Се одржа државен противпожарен квиз натпревар во Берово Administrator 928
2022 Во тек е постапка за избор на изведувач за реконструкција на локалниот пат Студенец - с.Двориште Administrator 694
2023 ЈПКР Услуга –Берово доби нов камион за собирање на смет Administrator 991
2024 Ќе се решава проблемот со атмосферските води на дел од ул.„Јане Сандански“ во Русиново Administrator 605
2025 Вистински одмор во зимска идила надвор од урбаниот хаос Administrator 1331
2026 Поставено ново водоводно црево на дел од улица во с.Владимирово Administrator 558
2027 Уште едно незаконито работење на претходното раководство во Јавното Претпријатие „Услуга“-Берово Administrator 1126
2028 Градоначалникот во посета на „Полотекс“ ДОО - Берово Administrator 1119
2029 Се чисти природниот водотек покрај ул. „Балканска“ Administrator 650
2030 Се повеќе се подига комуналната свест на населението во Општина Берово Administrator 668
2031 ЈЗУ Здравен дом Берово доби ново амбулантно возило за ИМП Administrator 964
2032 Откупна кампања во с.Будинарци-Берово на тутун Administrator 615
2033 Буџетот на Општина Берово за 2013 година во завршна фаза Administrator 683
2034 Отворен Астма Центар во ЈЗУ Здравствен Дом Берово Administrator 866
2035 Општина Берово постојано дел од обуките за Јавни набавки Administrator 518
2036 Вработени од Општина Берово добија Сертификати за овластени проценувачи на недвижен имот Administrator 684
2037 Продолжува соработката помеѓу основните училишта во општина Берово Administrator 445
2038 Продолжува урбанизацијата на Берово и населените места Administrator 1179
2039 Текстилната индустрија-еден од најзастапените сектори во областа на економијата во Општина Берово. Administrator 831
2040 Се реконструира кровот на манастирот „Св.Архангел Михаил“ во Берово Administrator 807

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии