Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2041 Продажба на градежно земјиште по пат на јавно наддавање во Општина Берово Administrator 970
2042 Поставена заштитна мрежа на спортскиот терен во ПУ Владимирово Administrator 746
2043 Превентивен состанок на СГГ за справување со сексуална злоупотреба и педофилија Administrator 544
2044 Со 580.000 евра ќе се реализираат проекти за вододоснабдување и одвод на отпадни води во Општина Берово Administrator 747
2045 Поставена нисконапонска мрежа на дел од ул.„23ти Август“ во Берово Administrator 664
2046 Четврта годишна конференција на Мрежата на сектори/одделенија за управување со човекови ресурси во државната служба Administrator 441
2047 Во тек е изградба на крак за фекална канализација на ул.„Братство и Единство“ во Берово Administrator 619
2048 Доградба на тоалети во сала во с. Будинарци Administrator 599
2049 Бизнис Инкубаторот во финалната фаза од изградбата Administrator 963
2050 ОБУКА ЗА СЕРТИФИЦИРАЊЕ НА СМЕТКОВОДИТЕЛИ ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР Administrator 984
2051 Крводарителска акција во Берово Administrator 2065
2052 Финализација на проектот Реконструкција на улица од влезот до центарот на с.Русиново Administrator 780
2053 Почнаа ИПАРД обуките од страна на МЗШВ Administrator 575
2054 Доделени 30 социјални станови во Општина Берово Administrator 2676
2055 Одбележан патрониот празник во ОУ "Никола Петров Русински" - Русиново Administrator 1157
2056 Посадени 15.000 дрвца во Берово преку есенската акција Ден на дрвото Administrator 1023
2057 О Г Л А С ЗА ПРОДАЖБА НА ДВИЖНИ СТВАРИ СОПСТВЕНОСТ НА ОПШТИНА БЕРОВО ПО ПАТ НА ЈАВНО НАДДАВАЊЕ Administrator 692
2058 Ден на дрвото во среда на 21 ноември Administrator 570
2059 Симулирана сообраќајна незгода како превенција за едукација на граѓаните Administrator 889
2060 Одржана обука за „Финансиска писменост“ во салата на Општина Берово Administrator 630

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии