Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2061 42-ра седница на Советот на Општина Берово Administrator 556
2062 Ден на акција на еко – училиштата од целиот свет Administrator 1110
2063 Покана за ОБУКА “Мудро управувај со сопствените финансии“ Administrator 561
2064 Изградени 3 пешачки мостови на Ратевска Река во с.Ратево Administrator 828
2065 Отчет на Градоначалникот на Општина Берово Administrator 663
2066 Завршен проектот „Намалување на СО2 преку замена на фосилно гориво со биомаса-дрвен отпад“ Administrator 1259
2067 ИЗВЕСТУВАЊЕ Administrator 537
2068 Презентирана работата на пречистителната станица во Берово и начинот на пречистување на водите од страна на вработените пред медиумите Administrator 1179
2069 Учениците учесници на ТЕХНОМА 2012 на прием кај градоначалникот Administrator 691
2070 Поставен камен темелник за изградба на МХЕЦ „Ратево“ Administrator 1274
2071 Проект “Обнова на животната средина за поквалитетен живот” Administrator 828
2072 Одбележан 23ти Октомври - Денот на Македонската револуционерна борба Administrator 781
2073 Најголемите хитови на Тоше испеани во холот на ОСУ „Ацо Русковски“ во Берово Administrator 602
2074 ОСУ „Ацо Русковски“ Берово го одбележа патрониот празник Administrator 753
2075 Национална акција за чистење и за отстранување на отпад Administrator 570
2076 ОУ „Никола Петров Русински“ Русиново ја спроведе акцијата ,,Македонија без отпад 2012“ Administrator 862
2077 Прием на првачињата во Детската организација Administrator 729
2078 Дечињата од детската градинка во Берово во посета на општината Administrator 1281
2079 Градежни активности - проширување на улици, реконструкција и рехабилитација на веќе постоечки улици Administrator 844
2080 Соработка на Националните асоцијации на сопственици на приватни шуми од Македонија и Литванија Administrator 770

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии