Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2081 ОПШТИНА БЕРОВО ПОД-ПРОЕКТ „ИЗГРАДБА И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПОВЕЌЕ УЛИЦИ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“ Administrator 957
2082 Свеченост по повод 68-годишнината од формирањето на 50-тата НО дивизија Administrator 1004
2083 Академија за лидерство-Бугарија-Македонија 2012 Administrator 816
2084 Свечено пуштање во употреба на пристапните рампи за инвалидизирани лица Administrator 803
2085 Учениците од Мачево ја започнаа новата учебна година во нова училишна зграда Administrator 1185
2086 Продолжува проектот „Грижа за идните генерации“ Administrator 622
2087 Доделени хуманитарни пакети на децата од Групниот дом и Дневен центар во Берово Administrator 723
2088 Општина Берово доби награда за „Најбрзо развиена спа дестинација на Балканот за 2012 година“ Administrator 1118
2089 Започна учебната година за учениците и средношколците Administrator 1168
2090 Етно Плоштад Фестивал по четврти пат во Берово Administrator 3413
2091 Берово домаќин на „Urban Summer Festival” Administrator 1030
2092 „Малешевските ѕвончиња“ по третпат на плоштадот во Берово Administrator 1119
2093 “Се тече се се менува“ - изложба на слики од Павлина Спасова Administrator 871
2094 Министерот за образование и наука во посета на селските населби во општината Administrator 546
2095 Промоција на книгата “Од пазувите Малешевски“ на авторот Бранко Белдедовски Administrator 818
2096 Утринска агенда по повод 23-ти август, денот на ослободувањето на Општина Берово Administrator 1196
2097 Фестивалот на детски песни „Малешевско Ѕвонче“ по третпат во Берово Administrator 663
2098 16 невработени лица од Општина Берово, работно ангажирани преку Програмата за работа на Владата на РМ Administrator 749
2099 Потпишaна меѓународна конвенција за соработка помеѓу општина Берово и општина Ливаро Administrator 1226
2100 Преку Проект за подобрување на општинските услуги, ќе се асфалтираат 7 улици во општина Берово Administrator 1017

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии