Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2101 Пуштено во употреба новоизграденото фудбалско игралиште во Ратево 1861
2102 Претпоследна активност од проектот „Мрежа за култура, спорт и туризам“ 1748
2103 Граѓани побрзајте да поднесете барање за легализација на бесправно изградените објекти 1676
2104 „Village Harmony“ по вторпат во Берово 1831
2105 Додека едните ја обновуваат, другите ја скврнават историјата 1842
2106 Општина Берово доставила барање за управување со градежно земјиште 1701
2107 Отворен маркет на КИТ-ГО во Берово 3275
2108 Пензионерите од Берово на XVI регионални пензионерски спортски игри во Македонска Каменица 1322
2109 Студентите од Факултетот за музичка уметност при Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип, со настап во Берово 1944
2110 Завршна свеченост во ООУ „Никола Петров Русински“ 2277
2111 ЈАВЕН ПОВИК за невработени лица заинтересирани за практикантска работа 1683
2112 Промоција на првата книга на Ана Ѓорѓовска „На чекор од вечноста, чекор до тебе“ 2238
2113 Граѓански панел во просториите на Општина Берово 1787
2114 Нови елементи за игра во дворот на детската градинка во с.Русиново 2187
2115 Врачени првите решенија за легализација на дивоградби во Берово 1852
2116 Претстојните предвремени патламентарни избори 2011 година тема на разговор на СГГ 1964
2117 ЈАВЕН ПОВИК за фирми заинтересирани за практиканти 1868
2118 Комплетно реконструкција на патната мрежа во с.Будинарци 1758
2119 Изграден тротоар на главната улица во с.Русиново 1927
2120 Изложбата „Павел Шатев - Живот посветен на Македонија“ поставена во Берово 2091

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии