Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2121 Преполна сала на трибината на Унија на Жени на ВМРО-ДПМНЕ 2238
2122 Штеди – Вклучи го мозокот, исклучи ја струјата 2063
2123 Даринка Буровска и Ѓорѓи Цикарски се закитија со бронзени медали 1907
2124 Промена на главното водоводно црево во с.Ратево 1691
2125 Свечено пуштена во употреба велосипедската патека „Успение на Пресвета Богородица“ 2797
2126 Прво место за мандолинскиот оркестар од ООУ „Никола Петров Русински“ Русиново на Републичките оркестарски смотри 2011 2907
2127 Зголемена туристичка понуда преку велосипедската патека “Успение на Пресвета Богородица” 1945
2128 Ѓурѓовденска прослава во организација на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ 2297
2129 По повод 7-ми мај - денот на полицијата на РМ акција за донирање на облека во ПС од ОН Берово 1856
2130 Во рамките на проектот „Алкохолот предизвикува несреќи“ се одиграа спортски натпревари во салата „Македонски Бранители“ 1678
2131 Градоначалникот одржа состанок со претставници од политичките партии од Берово 1565
2132 Изготвен Извештајот за стратегиска оцена на животната средина за Беровско езеро 1484
2133 Обновена фасадата на детската градинка во Берово 1833
2134 Берово доби плоштад со Европски изглед 3348
2135 Завршен проектот „Плоштад Димитар Беровски - 3 фаза“ избран од граѓаните на Општина Берово 2359
2136 ООУ „Дедо Иљо Малешевски“го прослави својот патронен празник 2457
2137 Турски „УЛАК“ - поранешна Белема започна со работа 3155
2138 Велигденската прослава го наполни плоштадот во Берово 4899
2139 Музичарите од Берово ги докажуваат своите квалитети 2020
2140 По повод Велигден - свечена програма во ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ 2138

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии