Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2141 Со квалитетно образование до значајни резултати 1704
2142 Голема Велигденска прослава во Берово 3251
2143 Дополнителни финансиски средства од Општина Берово за санација на крак од канализационата мрежа во Русиново 1600
2144 Градежна експанзија во селските населби во Берово 2552
2145 Започна изградбата на велосипедска патека до црквата “Успение на Пресвета Богородица” 2157
2146 Салата „Партизан“ ќе прерасне во Бизнис Инкубатор преку проект на Општина Берово финансиран од ЕУ 2260
2147 Градоначалникот и советниците од ВМРО-ДПМНЕ на средби со граѓаните – советниците од СДСМ не сакаат да бидат меѓу граѓаните 2224
2148 Уште еден успех на ООУ ,,Никола Петров – Русински“ 2080
2149 ЈПКР „Услуга“ Берово победник во Работничките спортски игри во мал фудбал 2069
2150 Одбележан меѓународниот ден на Ромите 1890
2151 Успеси за ракометарите и ракометарките од ОСУ „Ацо Русковски“ - Берово 1929
2152 ОСУ „Ацо Русковски“ на прославата на патрониот празник на Средното Училиште во Брус - Србија 1805
2153 Претпоследно коло од Работничките Спортски Игри 1803
2154 Донесена Декларација за унапредување на положбата и правата на Ромите 1389
2155 Дечињата од детската градинка го одбележаа денот на шегата 2041
2156 Успешно спроведена пролетната акција за денот на дрвото 1846
2157 Сребрен медал за Даринка Буровска 2016
2158 Успешна реализација на проектите од двата Форумски процеси во Берово 1721
2159 Бенефитот од спортската сала во Берово излегува на површина - Ракометарките од ОСУ „Ацо Русковски“ се пласираа на државните натпревари 1483
2160 Соопштение за посета на населени места 1495

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии