Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2161 Градоначалникот оствари средба со жителите на с.Мачево 970
2162 Започна асфалтирањето на улица во с.Митрашинци 848
2163 ЕУ автобусот помина во Русиново 1030
2164 Иницијатива за формирање на РК „Малеш“ 675
2165 Отворен ден со граѓаните 596
2166 Турски инвестиции можност за рестартирање на „Огражден“ во Берово 1171
2167 Во с.Русиново ќе се одржи средба на градоначалникот на Општина Берово и Амбасадори на земји членки на ЕУ 720
2168 ЕУ автобусот во Русиново 1411
2169 Работилница на тема „Важноста на корисните инсекти во овоштарството“ 937
2170 Црковно народен собир во с.Будинарци 672
2171 Младите техничари од ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ на состанок со градоначалникот 757
2172 Учениците од ОСУ „Ацо Русковски“ со 12 награди 644
2173 Учесниците на семинарот за Македонски песни и ора во посета на Општина Берово 876
2174 Барање за дозвола за усогласување со оперативен план (Б еколошка дозвола) 640
2175 Патронен Празник на ООУ„Дедо Иљо Малешевски“-Берово 901
2176 Шеста сесија од програмата „Форуми во заедницата“ 640
2177 Во ОСУ „Ацо Русковски“ се одржа Натпревар на млади истражувачи 967
2178 Продолжија активностите од кампањата „Здрава храна“ во ОУ „Никола Петров Русински“ 680
2179 Промоција на проектот „Намалување на СО2 преку замена на фосилно гориво со биомаса-дврен отпад“ на НЗПСШ 725
2180 АКЦИЈА-СИТЕ ЗА ЗЕЛЕНА МАКЕДОНИЈА-2012 873

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии