Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2181 Берово ја спроведе акцијата Ден на дрвото 1648
2182 Граѓаните одлучуваат за проект кој ќе се реализира во 2011 година 1703
2183 Изградба на велосипедска патека до црквата „Успение на Пресвета Богородица “ 1690
2184 Одржан состанок на тимот за меѓуопштинска соработка за проектот „Меѓуопштински развоен центар“ 1509
2185 Објавен оглас за јавно наддавање на 6 градежни парцели во Туристичката населба „Суви Лаки“ 2245
2186 „Отворена недела за идеи“ во Општина Берово 1419
2187 Обнова на дрворедот на ул.„Маршал Тито“ 1704
2188 Слики на поранешни претседатели и градоначалници на Општина Берово поставени во холот на општинската зграда 1689
2189 16 седница на Советот на Општина Берово 1458
2190 Одбележан 23 Октомври - Денот на Македонската револуционерна борба 1852
2191 МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА ПО БЕРОВО - ИЗВЕСТУВАЊЕ 1483
2192 Седница на Советодавната група на граѓани - Берово 1578
2193 ОУ ,,Никола Петров – Русински“ продолжува да се модернизира 1674
2194 Уредување на централното градско подрачје 1603
2195 Прво место за Даринка Буровска во Бугарија 1512
2196 Оддадена почит на борците во НОВ 1670
2197 Осветување на црквата „Св.Недела и Св.Петка“ 1776
2198 Еко - хепенинг во Берово 1681
2199 Нашите најмали и најмили жители на општината од Детската градинка во посета на Општина Берово 1672
2200 Презентација на тема „Отпад“ како вовед во Еко-хепенингот во Берово 1622

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии