Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2201 Градската трка во Берово го одбележи доаѓањето на пролетта 1211
2202 Промовиран ЕКО – КОДЕКС во ОУ ,,Никола Петров – Русински“ 3041
2203 УО на ЗЕЛС ја одржа 7-мата седница во Берово 980
2204 По повод денот на пролетта, градска трка за ученици и граѓани 782
2205 36-та седница на Совет на Општина Берово 1138
2206 Училишен автобус и за Општина Берово 1668
2207 Аудиција за третото издание на детскиот фестивал „Малешевско Ѕвонче“ 1008
2208 УСАИД ПРОЕКТ ЗА МИКРО И МАЛИ ПРЕТПРИЈАТИЈА 1006
2209 Акција за дарување крв 1084
2210 Продолжија активностите за изработка на стратегија за ЛОР 2012-2017 на Општина Берово 971
2211 XXXV-та седница на Совет на Општина Берово 789
2212 Фармери од Франција во официјална посета на општина Берово 805
2213 Стресот и кардиоваскуларните болести 824
2214 Градоначалникот ја подржа имплементацијата на Програмата „Интеграција на еколошката едукација во Македонскиот образовен систем“ 857
2215 Работилница за активно учество на граѓаните во општественото живеење 863
2216 Улмак успешно ја продолжува работата на поранешна Белема 970
2217 Интервју со градоначалникот на Општина Берово 1072
2218 Правилник за доделување стипендии 911
2219 Оглас за стипендии 884
2220 Заврши Проектот на УСАИД за основно образование (ПЕП) 961

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии