Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2361 Успеси за ракометарите и ракометарките од ОСУ „Ацо Русковски“ - Берово 1968
2362 ОСУ „Ацо Русковски“ на прославата на патрониот празник на Средното Училиште во Брус - Србија 1859
2363 Претпоследно коло од Работничките Спортски Игри 1828
2364 Донесена Декларација за унапредување на положбата и правата на Ромите 1423
2365 Дечињата од детската градинка го одбележаа денот на шегата 2083
2366 Успешно спроведена пролетната акција за денот на дрвото 1894
2367 Сребрен медал за Даринка Буровска 2079
2368 Успешна реализација на проектите од двата Форумски процеси во Берово 1752
2369 Бенефитот од спортската сала во Берово излегува на површина - Ракометарките од ОСУ „Ацо Русковски“ се пласираа на државните натпревари 1507
2370 Соопштение за посета на населени места 1528
2371 Поставена нова урбана опрема 3567
2372 ЈПКР „Услуга“ сеуште без ниту еден пораз 1795
2373 Пролетна акција за пошумување во четврток 31 март 1820
2374 Проект за превенција од алкохол 2226
2375 Борбата за првото место се потензична 1754
2376 Ученици од ПУ од Митрашинци во посета на Општина Берово 1539
2377 Зголемување на книжниот фонд во библиотеката во Берово 1615
2378 Учениците од ПУ од Митрашинци го одбележаа доаѓањето на пролетта 1849
2379 Ракометарите од ОСУ „Ацо Русковски“ од Берово се пласираа за државните натпревари 2143
2380 Доделени наградите за ликовниот и поетскиот конкурс по повод 8-ми март 2213

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии