Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
2621 Традиционален марш до планината Петлец 6150
2622 Форум во Банско- Бугарија 1733
2623 Традиционален марш до планината Петлец 1779
2624 Дочек на Нова година со Марјан Стојановски 2083
2625 Интервју со градоначалникот на Општина Берово 2271
2626 Регионална конференција 1664
2627 Меѓуопштинска соработка 1862
2628 Реконструкција на Маршал Тито 2903
2629 ипард инфо-ден 2272
2630 Состанок со ГТЗ 1715
2631 Седница на совет 2530
2632 Боров мед 10451
2633 Седница на совет 2188
2634 Саем на Општини 3210
2635 Состанок на Ромската заедница 2151
2636 Децата во сообраќајот 2319
2637 Никола Петров-Русински го одбележа патрониот празник 2563
2638 Ќе се реконструира улицата "Маршал Тито"и централното градско пордачје 2873
2639 Во Берово успешно заврши форумот на заедницата 2203
2640 Во Берово форум за алтернативен туризам 2316

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии