Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
41 Калта од ул.,,Којова Ливада”, во Берово, заминува во историјата Administrator 779
42 Градоначалниот Пекевски, во работна посета на ООУ,,Никола Петров Русински” во с. Русиново Administrator 406
43 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЕМЕН ДЕН НА НАРОДНИОТ ПРВОБРАНИТЕЛ Administrator 228
44 Улица ,,Којова Ливада”, подготвена за асфалтирање Administrator 256
45 Започнаа активностите на Општина Берово за изградба на улица ,,Прохор Пчињски” Administrator 345
46 “Биди неговиот херој”- едукативна работилница за домашните миленици во Берово Administrator 571
47 Со донација од нашинец во Германија се подобруваат општинските услуги Administrator 240
48 ANNOUNCEMENT for document availability and public hearing for the document “Environment and Social Management Plan” within the Local Roads Connectivity Project in Republic of North Macedonia Administrator 54
49 ИЗВЕСТУВАЊЕ за достапност на документ и одржување на јавна расправа за документот “План за за управување со животната средина и социјалните аспекти” во рамки на Проектот за локални патишта за поврзување во Република Северна Македонија Administrator 196
50 Донесени одлуки на 25 тата Седница на Совет на Општина Берово Administrator 574
51 Интензивно се гради пешачка патека на река Брегалница во Берово Administrator 781
52 ТЕМЕЛНО ИСЧИСТЕНА ДЕПОНИЈАТА ЗА ГРАДЕЖЕН ОТПАД ВО БЕРОВО, АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: ПОМОГНИ ЗА ЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА, ПОЧНИ ОД СЕБЕ! Administrator 698
53 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во делови од Берово Administrator 24
54 Известување за проверка на надворешни хидранти во стамбените објекти во Општина Берово Administrator 150
55 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во делови од Берово Administrator 39
56 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА Administrator 1580
57 Одржани работни состаноци за истакнување на проблемите и приоритетите на ромската заедница Administrator 307
58 Едукативна кампања за безбедноста во сообраќајот на првачињата од ООУ,,Дедо Иљо Малешевски” Administrator 375
59 Пингпонгарски клуб од Берово продолжува со своите успеси Administrator 195
60 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во дел од населените места во Општина Берово Administrator 65

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии