Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
61 Доделени потврдите на ангажираните лица од општинско-корисна работа Administrator 757
62 Нов случај на вандализам во Берово Administrator 923
63 Во с. Русиново се слави Св. Троица Administrator 930
64 Уништени новопоставените кантички за отпад на ул,,Даме Груев” во Берово Administrator 478
65 Донација за бебиња од Банката за храна МК Administrator 352
66 Замена на дотраена водоводна линија во с. Русиново и нова водоводна линија во с. Смојмирово Administrator 441
67 135.000,00 денари доби ООУ ,,Дедо Иљо Малешевски” од Фондот за иновации и технолошки развој Administrator 202
68 Одлични резултати и големи успеси постигнаа учениците од ООУ,,Дедо Иљо Малешевски” во учебната 2018/2019 година Administrator 186
69 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во дел од населените места во општината Administrator 296
70 Во Берово се одржуваат 24тите регионални спортски игри за пензионери Administrator 362
71 Берово лидер во источниот регион по активна транспарентност Administrator 403
72 Доделени социјални пакети за социјално ранлива категорија граѓани Administrator 167
73 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ “РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ Р1304, ДЕЛНИЦА БЕРОВО-ВИНИЦА” Administrator 55
74 Беровските средношколци меѓу најдобрите на ,,Предизвикот за млади истражувачи” Administrator 413
75 Ученици од с. Митрашинци и с. Будинарци во посета на локалната самоуправа Administrator 224
76 Ја прошируваме меѓународната соработка Administrator 201
77 Реализирана нуркачка акција за чистење на Беровско езеро Administrator 489
78 Во с. Будинарци се слави ,,Пресвета” Administrator 175
79 Потпишан договорот за реконструкција на локалниот пат с. Владимирово до спој со регионален пат с. Мачево Administrator 875
80 Збогум градинке- Завршна приредба на дечињата од детската градинка во Берово Administrator 255

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии