Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
81 ОСУ “Ацо Русковски“ од Берово го одбележа патрониот празник Administrator 623
82 Пожар ја остави фамилија Воденски од Русиново без покрив над глава Administrator 110
83 Известување за времен режим на сообраќај на делница Берово - Клепало Administrator 810
84 Се реконструираат спортските терени во ООУ„Никола Петров – Русински“ Administrator 295
85 Општина Берово врши хоризонтално одбележување на улиците Administrator 309
86 Градоначалникот Пекевски ги посети најстарите лица на територијата на Општина Берово Administrator 633
87 Берово го одбележува меѓународниот ден на старите лица Administrator 518
88 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во Двориште и Суви Лаки Administrator 50
89 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во делови од Берово Administrator 86
90 Со пријателски спортски игри во Берово се заокружени активностите од ,,Европската недела на спортот” Administrator 421
91 Во рамките на ,,Европска недела на спортот” во Берово ќе се одржат пријателски спортски натпревари Administrator 394
92 Преку ,,Европа за граѓаните”, делегација од Општина Берово учествува на меѓународна конференција во Хрватска Administrator 2990
93 Дефиле со велосипеди во Берово, во рамките на ,,Европската недела на мобилност” Administrator 387
94 Штафетни игри за првачињата од беровските основни училишта Administrator 718
95 ,,Ден со велосипеди” во Берово, во рамките на одбележување на Eвропската недела на мобилност Administrator 564
96 Означен почетокот на реконструкција на локален пат с. Владимирово- с. Мачево Administrator 577
97 Одбележана 75 годишнината од формирањето на 50 тата НО Дивизија Administrator 350
98 Градоначалникот Пекевски на повторна средба со сопствениците на викендици во туристичка населба Суви Лаки Administrator 486
99 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија на Сливница Administrator 62
100 Потпишан договор за имплементација на Стратегијата за Ромите Administrator 252

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии