Насловна Актуелно Архива - Весник на Општина Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Архива - Весник на Општина Берово

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
1 Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ФЕВРУАРИ
2 Квартални извештаи 2018
3 Квартални извештаи 2017

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии